Dagje uit Assen

Naast de diverse museums die wij belichten op deze site zijn er ook andere activisten die je kunt doen in Assen. Deze leuk stad in de provincie Drenthe heeft naast de museums nog meer te bieden namelijk. Zo kun je bijvoorbeeld leuk winkelen in Assen. Bezoek één van de winkels in het centrum of breng een bezoek aan het mercuriuscentrum.

Het mercuriuscentrum

Het mercuriuscentrum heeft diverse winkels, ondergebracht op één centrale plek. Ideaal als je van shoppen houd dus. In het mercuriuscentrum kun je winkels vinden zoals de Bart Smit, H&M, Dixons, Jack en Jones, Jamin, Etam en nog veel meer. Ben je een echte shopper? Dan zullen de namen wij we net genoemd hebben je vast wel wat zeggen. 
Parkeren in de buurt van het mercuriuscentrum is erg eenvoudig, er zijn namelijk diverse parkeermogelijkheden. Ook met de fiets kun je prima terecht bij het mercuriuscentrum.

Gelukkig zijn de openingstijden ruim te noemen, je kunt op veel momenten terecht bij het centrum om helemaal los te gaan op shop gebied. De volgende openingstijden waren begin 2014 van toepassing.

Maandag 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:30 - 18:00 uur
Woensdag 09:30 - 18:00 uur
Donderdag 09:30 - 18:00 uur
Vrijdag 09:30 - 21:00 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur

Het is raadzaam om altijd even op de website mercuriuscentrum.nl te kijken voor de meest actuele openingstijden en informatie betreffende de winkels die gevestigd zijn.

Wij wensen je heel veel plezier bij je bezoek aan Assen. Ook al bezoek je geen museum (waar deze website voornamelijk op in gaat), kun je natuurlijk toch een leuke dag beleven in het bruisende Assen. Wij wensen je hierbij veel plezier en uiteraard mooi weer toe.