Drents museum Assen

Je hebt al het één en ander kunnen lezen over het Drents Museum Assen. Op deze pagina geven wij je graag nog wat extra informatie over dit museum. Laten we allereerst eens beginnen met het adres van het museum, deze gegevens volgen nu.

Bezoekadres van het museum:
Brink 1, 9401 HS Assen

Het postadres van het museum:
Postbus 134, 9400 AC Assen
Als je contact wilt opnemen met het museum dan kun je daar de telefoon, fax of e-mail voor gebruiken. Deze contact gegevens volgen nu:

Telefoon nummer: 0592 377773
Fax nummer: 0592 377719
Emailadres: info@drentsmuseum.nl

Entree prijzen

Hoe zit het met de toegangsprijzen voor het museum? Wij hebben begin 2014 de prijzen even opgezocht en zullen deze zo noemen. Let er wel op dat deze prijzen inmiddels gewijzigd kunnen zijn. Kijk daarom voor de actuele prijzen altijd even op de officiële website van het museum of neem contact op met het museum via de zojuist genoemde contact mogelijkheden.
Kinderen tot 18 jaar en vrienden van het museum betalen Euro 0,00. Kortom, die mogelijk gratis naar binnen. Volwassenen betalen Euro 12,00 als entree prijs. CJP houders betalen Euro 8,00 en groepen vanaf 10 personen betalen Euro 10,00.

Wat zijn de openingstijden?

Als je het Drents museum wilt bezoeken moet je natuurlijk wel weten wanneer ze geopend zijn. Voor een dichte deur komen te staan kan je dagje uit goed verpesten natuurlijk. Wij hebben de openingstijden begin 2014 voor je opgezocht. Ook hiervoor geldt dat ze altijd gewijzigd kunnen zijn en dat je voor actuele tijden het beste op de website kunt kijken van het museum. Toen wij de openingstijden hebben opgezocht was het museum open van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag is het museum gesloten, aldus de officiële website van het museum.
Wij wensen je heel veel plezier als je het Drents Museum Assen gaat bezoeken.  Maak er een leuke dag van en geniet vooral van de mooie dingen die je in het museum ziet hangen of staan. Je zult je bezoek vast niet snel vergeten!