Stedelijk Museum Assen voor Hedendaagse Kunst

Het Stedelijk Museum Assen voor Hedendaagse Kunst heeft alle ingrediënten voor een mooi bezoek. Er zijn diverse Expo’s te vinden waar je een bezoek aan kunt brengen. Wat zijn de opensnijden van de tentoonstellingen? donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur kunnen de tentoonstellingen bezocht worden, tenzij er iets anders vermeld is. Waar wordt dit vermeld vraag je je misschien af. Kijk altijd even op de officiële website van het Stedelijk Museum Assen voor Hedendaagse Kunst  voor de actuele openingstijden en andere informatie over het museum. Kijk op de website smahk.nl als je hier meer informatie over wilt hebben.

Adres

Het adres van het museum is de Venestraat 88 in Assen. Postcode: 9402GP.  Het kan natuurlijk zijn dan je een bepaalde vraag hebt voor het museum. In dat geval zijn er verschillende manieren om contact op te nemen. Allereerst kun je natuurlijk even bellen. Gebruik daarvoor het volgende telefoonnummer: 0592 315316. Als je liever een mailtje stuurt in plaats van de telefoon pakt, dan kun je mailen naar info@smahk.nl.

Op de hoogte blijven

Als je graag op de hoogte wilt blijven van nieuwtjes dan kun je er voor kiezen om jezelf aan te melden voor de nieuwsbrief. Dit kan via de website van het museum. Je kunt dan je e-mailadres achterlaten en op die manier jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo ontvang je geregeld informatie en nieuwtjes.

Wij wensen je veel plezier toe zodra je een bezoek gaat doen aan het Stedelijk Museum Assen voor Hedendaagse Kunst. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van het museum, zo voorkom je een dichte (en jammere) deur.